Denny Mouqué

Denny Mouqué is pedagoge, trainer, coach, mediator en begeleidt intervisiegroepen. Zij heeft jarenlange werkervaring in  in de Zorg en Welzijn sector, het onderwijs en de commerciële wereld. Na de universitaire studie Pedagogiek gaf zij communicatietrainingen volgens de methode van Gordon en was zij mede-initiator van de Stichting Nederlandse Effectiviteits Trainingen. Ook was zij een van de oprichters van de eerste Kindertelefoon in Nederland.

Na acht jaar manager bij de Kindertelefoon ging zij de commerciële kant op en richtte Afriesj Reizen, touroperator en reisbureau naar verre bestemmingen, op.

In 2000 gaf zij een andere wending aan haar loopbaan en werd trainer en coach. Zij volgde verschillende opleidingen: Opleiding tot coach en mediator, geweldloze/verbindende communicatie, cognitieve gedragstherapie, de opleiding tot mindfulness trainer en onlangs heeft zij de opleiding Integral Eye Movement Therapy en EMDR behaald. Zij heeft zich gespecialiseerd in de mediation, Geweldloze communicatie, Transactionele Analyse, oplossingsgericht werken, motiverende gesprekstraining, ACT, agressietrainer, rots en water trainingen en het geven van organisatie adviezen. In 2007 zijn de werkzaamheden uitgebreid naar het buitenland onder andere naar Rusland, Tanzania en Zuid Afrika.

Communication4you | Tel: 0610751513 | E-mail: denny.mouque@gmail.com